Day One: Champion Day – 12.

Nu, FA administrerende direktør Martin Glenn mener Southgate er manden til at tage England til Euro 2020 og derefter, hvis man sammenligner hans indflydelse til Joachim Löw i Tyskland. ”En del af Englands problemer i fortiden, er, at vi bliver ved med at kigge for Messias, når faktisk, hvad du ønsker, er kontinuitet,” sagde han. ”Lav har været en succes [for Tyskland], fordi selv om han ikke blev anset for at være en stjerne træner i Tyskland, han vidste, hvordan man arbejder i systemet. ”Jeg tror, ​​Southgate bliver en meget vellykket engelsk landstræner. ”Han har været fremragende. Han forstår virkelig set-up, forstår han det talent kommer gennem, og vi vil gerne have ham til at blive, indtil efter 2020. ”Jeg tror, ​​vi ville begge gerne, at men hvis vi talte om det på enhver længde, det ville da være en kontrakt samtale og han er på ferie nu, så vil vi tale, når han kommer tilbage.”SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovede at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftet hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord mEGET venlig mand United at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund meddeler, Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme

Holdet se tilbage på Englands første en-dags internationale mod Sri Lanka, som blev opgivet efter 15 overs på grund af regn i Dambulla. England kaptajn Eoin Morgan og oplukker Jonny Bairstow diskutere en frustrerende dag, mens der også post-match tanker Mark Nicholas, Darren Gough og Mark Butcher.
Wales’ hjerteskærende nederlag til England med en 91st Daniel Sturridge mål har set de tre løver gå til toppen af ​​Gruppe B med et spil tilbage.

De Dragons gik videre gennem endnu en Gareth Bale frispark, men Jamie Vardy scorede efter pausen, og efter 45 minutter af ubarmhjertige angreb, den walisiske væg endelig smuldret. Når Wales tog føringen, de netop forsvaret i 50 minutter og aldrig set at udbygge deres føring eller vinde spillet, på trods af en sådan heroiske forsvar.

Klik på pilen ovenfor til højre, for at se Wales player ratings for 2-1 nederlaget til England. * * Hvis Wales havde vundet, alle spillere ville have fået topkarakter. 11 Wayne Hennessey – 6/10 (Klik på pilen, til højre, for at se resten af ​​spilleren ratings) – Lavet en stor stop fra Wayne Rooney i andet halvår, men noget han kunne gøre om equalizeren. 11 Chris Gunter – 7/10 – gjorde det godt defensivt, men undlod at komme frem som han normalt gør for Dragons.

11 James Chester – 7/10 – Læg alt på linjen og gjorde glimrende til at lukke ned Wayne Rooney s sent skud. 11 Ashley Williams – 6/10 – Organiseret forsvaret godt under alle engelske stormløb men den ene header han savner gik lige for fødderne af Jamie Vardy, hvis mål satte England tilbage på lige vilkår. 11 Ben Davies – 6/10 – En lille udslæt i sine udfordringer og blev slæbt ud af position et par gange, men gjorde det godt på det hele.

11 Neil Taylor – 7/10 – Lidt ødsel i angreb med nogle fattige kors, men aldrig lade sin koncentration glide når forsvare ubarmhjertige England angreb. 11 Joe Ledley – 7/10 – Forbløffende at endda http://1xbet.footballresultstoday.org/1xbet-dansk/ være at starte et spil overvejer han brækkede benet for en måned siden. Han gjorde ikke vige tilbage fra en udfordring før de går ud tilskadekomne i andet halvår.

11 Joe Allen – 8/10 – arbejdet utrætteligt forsøger at snus ud hver England passerer træk. Opsummerede Wales Sammen Stærkere motto i sin præstation. 11 Aaron Ramsey – 8/10 – Med al den fokus på Gareth Bale, Ramsey var fantastisk og Wales’ bedste spiller. Var en konstant skadedyr til engelsk og gjort nogle vigtige aflytninger. 11 Hal Robson-Kanu – 6/10 – Ikke ligner en ud af kontrakt Championship spiller, da han blev skubbede Chris Smalling og Gary Cahill omkring banen.

11 Gareth Bale 7/10 – Scorede et fremragende frispark, men ikke gjorde meget andet. Havde det været vinderen selv så han ville have været en 10/10.
The Cheltenham Festival er højdepunktet af National Hunt racing og fans venter spændt på en anden mindeværdig uge på Prestbury Park. Kun overgået Grand National i form af præmiepenge, Cheltenham vært for fire dages drama og spænding.

2 Cheltenham Festival 2019: Race-for-løb tidsplan og gange Den 2019 Festival er lige rundt om hjørnet, og vi vil have fuld, dybdegående dækning af det over hele talkSPORT netværket, herunder levende kommentar til alle de store løb. Fra Champion Hurdle til Gold Cup, her er alt hvad du behøver at vide. Hvornår er Cheltenham Festival?

Den 2019 Cheltenham Festival starter den 12. marts og vil slutte på marts 15. Mødet bliver kørt over fire dage med syv løb på hver dag. Det første løb i hver dag vil være på grund af ved 13:30 med den sidste kørsel 5:30 PM.

Hvordan til at lytte til Cheltenham Festival 2019 live på talkSPORT talkSPORT vil have fuld dækning af hvert løb på tværs af vores netværk for, hvad der vil være den bedste og nemmeste måde at holde sig ajour med alle de foranstaltninger. For at stille ind på, skal du blot klikke her for levende kommentar strøm eller radioen spiller nedenfor.

Du kan lytte til de tre største løb i hver dag på talkSPORT, mens talkSPORT 2 vil bringe dig kommentar af hvert løb bar den sidste (05:30) hver dag. 2 Native floden vandt Gold Cup på Cheltenham sidste år Hvad racer vil blive kørt? Der er 28 løb køres på festivalen i løbet af de fire dage. Her er hver race og de gange de er planlagt til at gå i gang. Day One: Champion Day – 12. marts 2019 13.30 The Sky Bet Supreme nybegyndere?

Hurdle (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 14.10 Racing Post Arkle Challenge Trophy Steeple Chase (live på talkSPORT 2) 14.50 Den Ultima Handicap Steeple Chase (live på talkSPORT og talkSPORT 2) 15.30 Den Unibet Champion Hurdle Challenge Trophy (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 16.10 De OLBG Mares’ Hurdle (live på talkSPORT 2) 16.50 The National Hunt Steeple Chase Challenge Cup (live på talkSPORT 2) 17.30 De Close Brothers Novicer ‘Handicap Chase dag to: Ladies Day – 13. marts 2019 13.30 De Ballymore nybegyndere? hurdle (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 14.10 RSA Steeple Chase (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 14.50 The Coral Cup Hurdle (live på talkSPORT 2) 15.30 Den Betway dronningemoder Champion Steeple Chase (live på talkSPORT og talkSPORT 2) 16.10 Den Glenfarclas Cross Country Steeple Chase (live på talkSPORT 2) 16.50 Den Boodles Fred Winter Juvenile Handicap Hurdle (bor på Talks PORT 2) 17.30 Den Weatherbys Champion Bumper Dag tre: St Patricks torsdag – 14. marts 2019 13.30 De JLT nybegyndere? Chase (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 14.10 Den Pertemps Network Final (live på talkSPORT 2) 14.50 Den Ryanair Steeple Chase (levende på talkSPORT og talkSPORT 2) 15.30 The Sun Racing Motorpace Hurdle (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 16.10 The Brown Advisory & Merriebelle Stabil plade (live på talkSPORT 2) 16.50 De Trull House Stud Mares nybegyndere? hurdle (live på talkSPORT 2) 17.30 Den Fulke Walwyn Kim Muir Challenge Cup Handicap Steeple Chase Dag Fire: Gold Cup Day – 15 mar 2019 13.30 JCB Triumph Hurdle (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 14.10 Den Randox Health County Handicap Hurdle (live på talkSPORT 2) 14.50 The Albert Bartlett nybegyndere? hurdle (bor på talkSPORT og talkSPORT 2) 15.30 Den Magners Cheltenham Gold Cup (live på talkSPORT og talkSPORT 2) 16.10 The St.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *